Osallistumisohjeet tapahtumiin

Viikkotoiminnan lisäksi Kipinät leireilevät ja retkeilevät pienempinä ja isompina ryhminä. Perinteeksi ovat muodostuneet syksyn lippukuntaretki, helmi-maaliskuussa talvileiri ja kesällä n. viikon mittainen kesäleiri.

Tapahtumakohtaiset maksut lippukunnan toiminnassa vaihtelevat noin 20–40 euron välillä. Suurleirit ovat erilaisista tuista riippuen noin 100–250 euroa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumista tiedotetaan tapahtuman mainoksella tai retkikirjeellä, ja niihin ilmoittaudutaan asiointipalvelussa. Alaikäiset ilmoitetaan huoltajan PartioID-tunnuksilla, täysi-ikäiset käyttävät omia tunnuksiaan.

PartioID

PartioID on tunnus, jolla kirjaudutaan Suomen Partiolaisten asiointipalveluun. Tunnuksilla voi päivittää omia tai huollettavansa yhteystietoja sekä ilmoittautua tapahtumiin. Alaikäiset eivät tarvitse omia tunnuksia, heidän asioitaan hoidetaan huoltajan tunnuksilla.

Lisätietoja ja ohjeita on täällä. Apua voi kysyä myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.

Osallistumismaksu

Lippukunnan tapahtumien osallistumismaksu maksetaan Joutjärven Kipinät ry:n tilille FI38 5611 3320 0365 22. Viestiksi kirjoitetaan tapahtuman ja osallistujan nimi.

Kipinöille on tärkeää, ettei kenenkään partioharrastus jää rahasta kiinni. Voit anoa stipendejä lippukunnan toimintaan osallistumiseen sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Kipinöiden stipendejä voi anoa vapaamuotoisella anomuksella olemalla yhteydessä lippukunnanjohtajaan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ellei tapahtuman kirjeessä kerrota toisin. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtuman johtajalle.

Jos peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautunut ei saavu tapahtumaan, osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapaukset ovat tästä poikkeus.

Valo- ja videokuvaaminen

Partiotapahtumissa otetaan valo- ja videokuvia partioviestintään. Halutessasi kieltää kuviesi julkaisun, kerro asiasta omalle johtajallesi.