Aikuiset

Nykyisten jäsenten ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu 1.-15.8. Kuksassa osoitteessa https://kuksaan.fi/43277

Partiosta kiinnostuneille järjestetään tutustumisilta tiistaina 24.8.2021. Luvassa on partiomaista tekemistä Joutjärven
kirkolla, sekä tietoa partioharrastuksesta. Tapahtuman yhteydessä voi myös ilmoittautua mukaan lippukunnan toimintaan.

Vaihtoehtoisesti uudet jäsenet voivat ilmoittautua lippukuntaan ja ryhmään täyttämällä jäsenhakemuksen: https://www.kipinat.fi/toiminta/liity-jaseneksi/. Jäsenhakemuksen jälkeen jäsenrekisterinhoitajamme Katariina ottaa ilmoittautuneisiin yhteyttä. Huomioittehan, että kaikissa ryhmissä ei välttämättä ole tilaa uusille jäsenille. Mikäli sopivaa ryhmää ei tällä hetkellä olisikaan, voitte kuitenkin ilmoittautua jonoon, jolloin jäsenrekisterinhoitaja on yhteydessä, kun paikka ryhmästä vapautuu.


Aikuiset ovat mukana lippukunnan arjen pyörittämisessä sekä erilaisten tapahtumien ja toimintojen järjestämisessä. Lisäksi he osallistuvat kursseille ja koulutuksiin sekä paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Aikuinen voi kouluttautua partiossa muun muassa eri ikäkausiryhmien johtajaksi, lippukunnanjohtajaksi, projektin johtajaksi ja kouluttajaksi. Lisäksi hän voi kasvattaa taitojaan erilaisilla kursseilla, joissa opitaan niin erätaitoja, ensiapua, leikkiä kuin partiokisojen järjestämistäkin.

Jäätävät Jäkälät

Lippukunnassa toimii on oma aikuisille suunnattu ryhmä Jäätävät Jäkälät, joka pyrkii kokoontumaan n. kerran kuukaudessa. Tapaamiset ja ohjelma sovitaan yhdessä osallistujien kanssa. Tarkoituksena on tutustua muihin partiosta kiinnostuneisiin aikuisiin, ja opetella retkeilytaitoja kuten nuotion tekoa ja trangialla kokkausta retkeilyn lomassa. Lisätietoja antaa ryhmänjohtaja Eija Mutanen eija.mutanen(at)gmail.com

PARTIOVANHEMMAT

Partiovanhemmat koostuu nimensä mukaisesti eri-ikäisten partiolaisten vanhemmista, jotka haluavat osallistua lastensa partioharrastukseen eri tavoin. Osallistua voi esimerkiksi lähtemällä mukaan retkille ja leireille vaikka auttelemaan muonituksessa, osallistumalla talkoisiin, toimimalla kuskina partiolaisille ja kalustolle tai vaikka tulemalla mukaan viikkotoimintaan johtajaksi. Jokaiselle löytyy taatusti mielekästä tekemistä eri tapahtumissa!