Finnjamboree Kajo 2022

Tälle sivulle on koottu Joutjärven Kipinöille suunnattua Kajo infoa.

Päivitetty viimeksi: 7.3.2022

Mikä finnjamboree?

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli finnjamboree. Kajo järjestetään Evolla 15.-23.7.2022. Kajo on suunnattu tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Kajolle odotetaan myös kansainvälisiä vieraita. Ilmoittautuminen on käynnissä 2.2.2022 asti.

Leirin viralliset nettisivut löydät osoitteesta https://kajo2022.fi/

Ohjeita ilmoittautumiseen löydät täältä kajon ilmoittautumissivulta.

Leirillä järjesteään vierailupäivä 19.7. klo 10-17. Vierailupäivä on maksullinen ja lippukauppa avataa helmikuussa 2022.

Leirilippukunta Päreet

Kajolla toimitaan leirilippukunnissa. Joutjärven Kipinät muodostavat yhteisen leirilippukunnan kuuden muun lippukunnan kanssa (Orimattilan Samoilijat, Lahden Versot, Kärkölän Kärpät, Harjunalustan Siniveljet, Myllykylän Harjuvuokot ja Aurinkovuoren Vartijat). Leirilippukunnan nimi on Päreet.

Vastuuaikuisina leirilippukunnassa toimii leirilippukunnanjohtajanta Jenni Lehtinen, leiriohjelmajohtajana Kirsti Sallinen ja leiripestijohtajana Eija Aroalho. Tarpojaluotseja on useita. Päreiden ensiapuvastaavana toimii Veera Pasanen ja turva-aikuisena Eija Aroalho. Leirilippukunnassa on läsnä myös muita tuttuja johtajia.

Joutjärven Kipinöiden Kajo-yhteyshenkilönä eli Kajarina toimii Hilma Mutanen, hilma.mutanen(at)gmail.com

Leirilippukunnan info-ilta järjestettiin teamsissa 20.1. Jos tilaisuus jäi välistä tai haluat muuten palata materiaaleihin voit ladata tilaisuudessa esitetyt diat alta.

Koteihin on lähetetty sähköpostitse joulukuussa myös infokirje, joka on ladattavissa alta. Huomioi erityisesti Kipinöiden jäsenilleen tarjoama taloudellinen tuki. Lue ohjeet infokirjeestä ja hae tuki kululaskut palvelun kautta ilmoittautumisen jälkeen.

16.2.2022

Osallistujien ensimmäinen infokirje leiriorganisaatiolta kilahti sähköpostiin viime viikolla. Kirjeessä on tietoja muun muassa Home Hospitality – isäntäperheeksi ilmoittautumisesta sekä samoajien ja tarpojien luotsauksesta Kajolla.

7.3.2022

Leirin vierailupäivän lippukauppa on auki. Leirin vierailupäivä on tiistaina 19.7. klo 10-17.