Lupauksenanto ja puurojuhla 6.12.22

(Päivitetty 4.12.2022 IL)

Joutjärven Kipinät järjestää lupauksenannon ja puurojuhlan tiistaina 6.12. Joutjärven Kirkolla.

Lupauksenanto on osa Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelusta, joka alkaa klo 10. Lupauksen antajien odotetaan sapuvan kirkolle jo klo 9.30. Katso alta lupauksenantajan ohjeet.

Puurojuhla alkaa jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 kirkosalin viereisessä seurakuntasalissa. Puurojuhlassa on puurotarjoilu, torttukahvit sekä yhteistä ohjelmaa. Ilmoittautuminen puurojuhlaan päättyi 27.11.2022.

Itsenäisyyspäivän iltana on myös Lahden alueen partiolaisten itsenäisyyspäivän soihtukulkue, johon ovat tervetulleita kaikki lahden alueen patiolaiset. Kulkue lähtee liikkeelle Vuorikadun koulun pihalta ja päättyy sankarihaudoille Ristinkirkolle. Lisätietoa aikataulusta alla.