Kipinöiden syyskausi 2022

Uusi partiosyksy starttaa vain muutaman viikon kuluttua.
Toimintaan ilmoittautuminen on käynnissä vielä muutaman päivän. Nykyiset jäsenet ovat etusijalla ryhmiin, ja heidän ilmoittautumisensa syksyn ryhmiin tapahtuu 19.8. mennessä Kuksassa osoitteessa https://kuksaan.fi/52866 Huomioittehan, että ajoissa ilmoittautumalla voitte varmistaa paikan ryhmässä.

Uusien jäsenten ilmoittautuminen

Uusien jäsenten ilmoittautuminen voidaan avata vain, mikäli ryhmissä on tilaa nykyisten jäsenten ilmoittautumisajan päätyttyä 19.8. Tiedotamme mahdollisesta uusien jäsenten ilmoittautumisajasta nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa myöhemmin elokuussa, kuitenkin aikaisintaan 21.8. Seuraattehan tiedotustamme asiasta.

Uusi sudenpenturyhmä

Syksylle saatiin muodostettua uusi sudenpenturyhmä, joka kokoontuu maanantaisin 17.30-18.30 Karistossa.
Katso muiden kokoontuvien ryhmien aikatalut ja kokoontumispaikat täältä.

Vanhempainilta 5.9.2022

Joutjärven Kipinät ry järjestää vanhempainillan kaikille lippukunnan huoltajille maanantaina 5.9.2022 klo 17.30-18.30 Joutjärven kirkolla (Ilmarisentie 1, 15170 Lahti). Vanhempainillassa käydään lävitse lippukunnan toimintaa ja partio-ohjelman periaatteita. Vanhempainillassa on mahdollista esittää kysymyksiä lippukunnan johtajistolle sekä tavata muita partiolaisten huoltajia.

Aikuiset toiminnan mahdollistajina
Kaikki uudet aikuiset ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaamme! Omasta kiinnostuksestaan toimintaamme kohtaan voi kertoa kenelle tahansa tutulle johtajalle tai voit ilmoittaa kiinostuksestasi myös osoitteessa kuksaan.fi/52649