Elä enemmän – tule partioon!

Hei aikuinen!
Kiinnostaisiko sinua opetella partiotaitoja sekä sukeltaa tarinoiden maailmaan yhdessä sudenpentujen kanssa? Tai viihdytkö nuorten parissa? Haluaisitko tukea heitä ja kehittää samalla omia johtamistaitojasi?

Etsimme nyt lippukuntaamme, eli partion paikallisyhdistykseemme, uusia aikuisia mukaan toimintaan. Suurin tarve tällä hetkellä on viikkotoiminnan ryhmänjohtajille. Kaipaamme erityisesti sinua akelaksi, eli 7–9-vuotiaiden ryhmänjohtajaksi tai 12-15 vuotiaiden nuorten luotsiksi!

Lippukunnan viikkotoiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja ikävä kyllä lippukunnassamme on tällä hetkellä se tilanne, ettemme voi tarjota partiotoimintaa kaikille halukkaille ennen kuin löydämme lisää aikuisia järjestämään viikkotoimintaa.

Sinun ei tarvitse tuntea partiota entuudestaan. Apunasi on valmis ohjelma, koulutukset ja lippukunnan johtajisto. Aikuiset vapaaehtoiset mahdollistavat partion harrastamisen lapsille ja nuorille. Tulisitko mukaan?

Joutjärven Kipinöiden johtajisto kokoontuu perinteiseen toiminnansuunnittelu viikonloppuun Upilassa 12.-14.8.2022. Tule sytyttämään partioliekkisi kanssamme ja ilmoittaudu Sytkäriin 11.8.2022 mennessä, osoitteessa kuksaan.fi/52655

Liittymällä partioon voit osallistua partiojärjestöjen tapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kipinöillä on toiminnassa myös aikuisten oma ryhmä, jossa voit opetella retkeliytaitoja muiden partio-aikuisten seurassa.

Partio-ohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa partio-ohjelma.fi

Mikäli kiinnostuit ryhmänjohtamisesta ota yhteyttä sähköpostitse joutjarvenkipinat@gmail.com tai laita meille viestiä somessa!
Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme täytä oheinen lomakke, jolla kerätään talteen huipputyyppien kiinnostuksen kohteet sekä heidän yhteystietonsa. Lomakkeen täyttäminen ei suoraan sido sinua mihinkään, vaan sinuun ollaan yhteydessä erikseen. Lomakkeen löydät osoitteessa kuksaan.fi/52649