Kipinöiden uutiskirje, toukokuu 2022

Kevätkausi päättyy ja kesän leirit odottavat!

Kulunut partiovuosi on pitänyt jälleen sisällään monenlaista mukavaa. Ollaan päästy retkeilemään koko lippukunnan voimin Iitissä talviretkellä, ikäkaudet ovat pitäneet omia retkiä ja kisaamaankin on ehditty.

Kesän kynnyksellä Joutjärven Kipinät kokoontuu yhteiseen keväkauden päätökseen tulevana sunnuntaina 29.5.2022. Tapahtuma järjestetään klo 16-18 Lahti Energian tapahtumapuistossa Mukkulassa. Ohjelmassa mukavaa yhdessä tekemistä ja pientä purtavaa. Ilmoittaudu mukaan 28.5.2022 mennessä kuksaan.fi/52011

Kesällä kaikki ikäkaudet pääsevät leireilemään. Vanhemmat ikäkaudet lähtevät Finnjamboree Kajolle 15.-23.7.2022. Kajo leirilippukunta Päreiden porukkaan pääsee tutustumaan 29.5. klo 14-15. Ilmoittautuminen ennakkotapaamiseen kuksaan.fi/50934 28.5. mennessä.

Nuoremmille eli sudenpennuille ja seikkailijoille (7-12-vuotiaat) on oma kesäleiri Salmelassa Padasjoella 16.-19.6.2022 yhdessä Harjunalustan Siniveljien kanssa. Retkelle ovat tervetulleita myös tarpojat, jotka eivät osallistu Kajolle.
Kesäleirille ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ilmoittautuminen leirille on auki 5.6. saakka osoitteessa kuksaan.fi/51162. Leirin hinta on 40€. Mukaan toivotaan myös lasten huoltajia leiriarkea sujuvoittamaan ja partiotoimintaan tutustumaan.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin tulee taas elokuussa. Myös kaikki toimintaa jatkavat ilmoittautuvat. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen päivittyvät Kipinöiden nettisivulle ja sähköpostiin, joita kannattaa seurata.

Huoltajien apua kaivataan viikkotoiminnassa. Partiossa aikuisten rooli on mahdollistaa nuorille toimintaa. Aikuisille on myös tarjolla omaa ohjelmaa ja tekemiseen tarjotaan tukea. Kerro rohkeasti kiinnostuksestasi, joko ryhmänjohtajalle tai sähköpostilla joutjarvenkipinat@gmail.com.


Uutiskirje PDF muodossa alla.