Kajo kutsuu Kipinöitä!

Kaikki Joutjärven Kipinöitä koskeva Kajo info kerätään jatkossa tälle alasivulle.

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kansallinen partioleiri, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki Suomen partiolaiset sekä myös kansainväliset vieraat ja ei-vielä-partiolaiset. Kajolle kerääntyy siis yhteen tuhansittain partiolaisia ympäri Suomen.


Finnjamboree-leirit ovat Suomen suurimpia partioleirejä ja niitä järjestetään 6 vuoden välein. Kajon edeltäjälle Roihulle osallistuikin yli 17 000 henkilöä. Ensi kesänä on seuraava mahdollisuus olla mukana tässä unohtumattomassa partioelämyksessä luomassa muistoja loppuelämäksi! Mukaan voivat ilmoittautua kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Joutjärven Kipinöistä nuorimmat leirille lähtijät ovat tällä hetkellä tarpojaryhmään kuuluvat tai jouluna tarpojiin siirtyvät partiolaiset.


Missä ja milloin?
Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa. Partiolaiset majoittuvat Kajolla yhdessä lippukuntansa kanssa leirilippukunnissa. Leirille lähdetään perjantaina 15.7. ja kotiin palataan lauantaina 23.7. Viikkoon mahtuu muun muassa ohjelmalaaksoja, kahviloita, uusia kavereita sekä suuret avajaiset ja päättäjäiset, joissa koko leiri kokoontuu yhteen nauttimaan kesäillasta.

Miten pääsen mukaan?
Kajon ilmoittautuminen on auki 1.12.2021-2.2.2022 ja ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa.
Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen tekee huoltaja. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löytyvät Kajon nettisivuilta.