Joutjärven Kipinät ry:n syyskokous 21.11.2021

Lippukunnan sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 21.11.2021 klo 15.00 Ahtialan seurakuntakeskuksella (Alasenkatu 4, 15300 Lahti). Tervetulleita kokoukseen ovat kaikki lippukunnan jäsenet. Kokoustarjoilu alkaa jo klo 14.45, jotta kokous päästään aloittamaan ajallaan. Olethan ajoissa paikalla!

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Linkin osallistumiseen saat lippukunnanjohtajalta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

– Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022
– Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä
– Valitaan hallituksen puheenjohtaja (lippukunnanjohtaja) ja muut hallituksen jäsenet seuraavaksi toimikaudeksi
– Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja vuodelle 2022

Erityisesti lippukunnanjohtajan pestiin haetaan jatkajaa. Lippukunnanjohtaja toimii hallituksen puheenjohtajana, eikä yhdistys voi toimia ilman puheenjohtajaa. Lippukunnanjohtaja toimii osana johtokolmikkoa, mikä tarkoittaa sitä, että vastuu lippukunnan johtamisesta on jaettu. Lippukunnanjohtaja huolehtii hallinnollisesta puolesta, pestijohtaja pestijärjestelmän käytöstä sekä vapaaehtoisten hyvinvoinnista, ja ohjelmajohtaja partio-ohjelman toteutumisesta lippukunnassa.

Lippukunnanjohtajan pestin lisäksi myös hallitukseen voi asettua halutessaan ehdolle. Muut niin sanotut hallituspestit jaetaan kokousteknisistä syistä varsinaisen syyskokouksen jälkeen johtajaneuvostossa hallitukseen valittujen henkilöiden kesken. Hallituspestejä lippukunnassa ovat

– Lippukunnanjohtaja
– Pestijohtaja
– Ohjelmajohtaja
– Sihteeri
– Taloudenhoitaja
– Jäsenrekisterinhoitaja
– Hallituksen jäsen

Varsinaisen kokouksen jälkeen pidetään johtajaneuvosto, jossa valitaan myös ensi vuoden muille pesteille vastuunkantajat. Kiinnostaisiko sinua jokin seuraavista pesteistä?

– Ikäkausivastaava (sudenpentu/seikkailija) tai luotsi (tarpoja/samoaja/vaeltaja)
– Turva-aikuinen
– Kalustonhoitaja
– Viestintätiimiläinen
– Johtajahuoltotiimiläinen

Kaikista pesteistä ja niiden sisällöstä osaa kertoa tarkemmin pestijohtaja Helmi Lilleberg, helmi.lilleberg(a)gmail.com. Voit tutustua osaan pesteistä tarkemmin myös pestikuvauksista.

Tervetuloa!

Joutjärven Kipinät ry:n hallitus