Partiolaisten adventtikalenterin ja joulukorttien myynti alkaa

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulukortteja. Tavoitteenamme on hankkia varoja, joiden turvin voimme mahdollistaa toimintaa, kuten leirejä ja retkiä ensi vuonnakin. 

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns. Partiolaisten Joulukortti-paketin hinta on 5 euroa ja lippukuntamme saa siitä 1,5 euroa.

Kuva 4

Adventtikalenterien myymistä harjoitellaan viikkokerroilla, mutta kotonakin on hyvä kerrata ja opastaa varsinkin pienempiä partiolaisia. Tärkeintä on muistaa yleinen turvallisuus, lämmin pukeutuminen ja partiohuivi. Maksun voi kerätä ensin itselleen ja sitten tilittää myöhemmin lippukunnalle tai ostaja voi maksaa sen suoraan lippukunnalle käyttäen ryhmän omaa MobilePay numeroa. Tällöin viestiksi kirjataan tuotteen myyjän nimi. Tarkista oman ryhmäsi numero ryhmänjohtajalta.

Partiopiiri palkitsee reippaita myyjiä kalenteripalkinnoin. 12 myydystä tuotteesta saa tonttumerkin ja 18 myydystä tuotteesta saa lisäksi kannellisen lautasen. 50 myydystä tuotteesta saa hopeisen ja 100 tuotteesta kultaisen tonttumerkin. Lisäksi piirin 3 eniten myynyttä palkitaan Scandinavian Outdooren lahjakorteilla. Tämän lisäksi Joutjärven Kipinät muistaa myös tehomyyjiään – kolme parasta palkitaan.

Tuotteiden myyntiaika 15.10.-30.11.2021

  • Sopikaa lapsenne kanssa teille sopiva tuotteiden määrä.
  • Kalentereita ja kortteja saa omalta ryhmänjohtajalta palauttamalla ryhmissä viikkokerroilla jaossa olevan lomakkeen. Sen jälkeen lisätilaukset voit tehdä ryhmänjohtajalle viestillä.
  • Myymättömät kalenterit ja kortit tulee palauttaa + tilitys hoitaa 3.12. mennessä. Myynnistä kertyneet rahat tilitetään lippukunnan tilille Joutjärven Kipinät Ry, FI38 5611 3320 0365 22 ryhmän omalla viitteellä. Kysy viitettä omalta ryhmänjohtajalta. Ilmoitathan ryhmänjohtajalle MobilePaylla maksettujen tuotteiden määrän.

Adventtikalenterin verkkokaupan löydät osoitteesta: www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/joutjarven-kipinat-ry/