JoKi:n uutiskirje marraskuu 2020

Joutjärven Kipinöiden marraskuun uutiskirje on nyt julkaistu, ja sen voi ladata luettavaksi allaolevasta linkistä. Alempana myös tiivistettynä uutiskirjeen tärkeimmät asiat.

Päijät-Hämeen alueella partiossa siirrytään nyt 30.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi etätoimintaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti. 

Näin ollen loppuvuoden viikkotoiminta siirtyy toteutettavaksi etänä, tai perutaan kokonaan. Lisätietoja oman ryhmän loppuvuoden viikkokerroista saat suoraan ryhmänjohtajalta. Myös kaikki loppuvuoden tapahtumat, eli lupauksenanto ja joulujuhla joudutaan tältä vuodelta perumaan.

Myytyjen adventtikalenteri- ja joulutuotteiden tilitykset ryhmäkohtaisella viitteellä ja tuotteiden palautukset tulee tehdä viimeistään pe 4.12.2020. Lisätietoja saat uutiskirjeestä, sekä oman ryhmän johtajalta.