Uuden lippukunnan nimeksi valittiin Joutjärven Kipinät + Partiohypen mainos

Lippukunnan kevätkokouksessa sunnuntaina 7.6.2020 valittiin lippukunnalle uusi nimi. Nimivaihtoehdoista käytiin keskustelua ja pohdittiin, mikä nimi parhaiten kuvastaisi juuri meidän lippukuntaa. Lopulta äänestys käytiin kahden suosikkivaihtoehdon välillä. Lippukunnan uudeksi nimeksi valittiin lopulta Joutjärven Kipinät.

Partiohype elokuussa

Jäikö harmittamaan, kun perinteinen partioparaatiretki Särkänniemeen jäi tänä vuonna väliin? Hämeen partiopiiri järjestää 30.8. Särkänniemessä partiopäivän, Partiohypen! Vaikka koko lippukunnan voimin emme tapahtumaan lähdekään, kannustamme silti lippukuntalaisia osallistumaan Partiohypeen oman perheen tai kaveriporukan kanssa.

Lisäksi Hämeen partiopiirin kautta on mahdollista ostaa alempaan hintaan Särkänniemen rannekkeita, jotka käyvät koko kesän. Ensimmäinen tilausaika on 8.-14.6., ja toinen tilausaika 3.-23.8.

Lue lisää Partiohypestä ja rannekkeiden ostosta!

Etäpartiomerkkikilpailun voittaja

Etäpartiomerkkikilpailun voittajaksi valikoitui Jessikan piirtämä merkki! Onnittelut voittajalle! Etäpartiomerkit lähetetään ne suorittaneille kesän aikana postitse.