Joutjärven Tapulitytöt paketoimassa Suomalaisessa kirjakaupassa joulukuussa 2018

Joutjärven Tapulitytöt paketoivat joulukuussa Suomalaisessa kirjakaupassa yhdessä Hollolan Hirvenhiihtäjien ja Kärkölän Kärppien kanssa. Kyse on koko lippukunnan yhteisestä varainhankintaprojektista ja toivommekin, että jokainen kantaisi kortensa kekoon.

Paketointivuoroja on pääasiassa arkipäivisin, ja jonkin verran myös viikonloppuisin. Yhteensä Tapulitytöillä on vuoroja 9 päivänä. Vuoroihin voi ilmoittautua yksin tai kaverin kanssa. Mukavampaa on toki työskennellä jonkun seurassa. Alle 14-vuotiaat voivat tulla paketoimaan mielellään jonkun vanhemman seurassa.

Vuorot kestävät 2-3 tuntia. Päivän perään on kirjoitettu ryhmän nimi, joka on päävastuussa päivän vuoroista. Jos kyseinen ryhmä ei kykene itse kaikkia vuoroja hoitamaan auttavat silloin toki muut. Etenkin aamupäivän vuorot tulevat tuottamaan ongelmia, mutta yritetään parhaamme mukaan täyttää myös ne. Paketoijan EI tarvitse olla partiolainen: äidit, isät, mummut ja kummit ovat enemmän kuin tervetullutta apua! Ryhmänjohtajat huolehtivat ryhmän vastuupäivien vuoroista.

JTT:n paketointipäivät ovat seuraavat:

Päivä      Vastuuryhmä

su 2.12.     Nipsut
ma 3.12.   Hassut minipossut
ti 4.12.      Siilit
ti 11.12.     Ketut
ke 12.12.   Hemulit
la 15.12.    Mustekalat
to 20.12.   Saturnus
la 22.12.    Pökspökspöhköt
ma 24.12.  Vankkuri-Tarmot

 

Yleisiä ohjeita paketoijille:

  • Ilmoita myyjälle, että olet tulossa paketoimaan.
  • Ole ajoissa paikalla. Ilmoita aina mahdollisimman pian ryhmänjohtajallesi, jos sinulle tulee äkillinen este tai olet myöhässä.
  • Muista hymy ja iloinen mieli.
  • Edustat aina partiota, eli kaulassa tulee olla. Halutessaan voi pukeutua partiopaitaan. (Kaupassa on varahuivi sellaisille, jotka eivät omaa omista).
  • Kerro asiakkaalle, että maksu on vapaaehtoinen.
  • Tarkista aina, että kuitti on samalta päivältä. Merkitse paketoitavan tuotteen kohdalle rasti (x), päivämäärä ja nimikirjaimesi.
  • Kaupassa on mallipaketit, joita on noudatettava. Kaikki, mikä mahtuu, paketoidaan pusseihin.

 

Paketointiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä ensisijaisesti oman ryhmäsi johtajaan. Muussa tapauksessa myös paketointivastaava Katariina Sinivaara on tavoitettavissa sähköpostitse katariina.sinivaara(at)gmail.com tai puhelimitse 043-2007514.

Iloa ja intoa kaikille tähän projektiin. Uskon, että selviämme tästä kunnialla!

Terveisin, paketointivastaava Katariina Sinivaara