Framil 2018

Tule kesällä Framil ja astu valokeilaan!

 

Pori on se paikka, jossa kannattaa olla 8. –10.6.2018. Silloin suuri ja ennennäkemätön Framil 2018 valtaa koko kaupungin. Partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset, kaikki saapuvat Poriin ja pitävät hauskaa yhdessä!

 

Mikä ihmeen Framil?

Framilla majoitutaan teltoissa Kirjurinluodolla. Ohjelma sen sijaan levittäytyy ympäri kaupunkia, maauimalasta lentokentälle asti. Perjantai-iltana koko lippukunta pääsee tekemään yhdessä jotain hauskaa, esimerkiksi pulahtamaan veteen uimarannalla tai kurkistamaan museoon. Aikuisille johtajillekin on varattu viikonlopun aikana omaa ohjelmaa. Framil huipentuu sunnuntaina Kirjurinluodolla, kun vielä salaisena pysyttelevä esiintyjä saapuu viihdyttämään meitä.

 

Huippuhauskaa ohjelmaa

Framil-tapahtumassa pääset valokeilaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Sudenpennut ja seikkailijat saavat askarrella lennokkeja ja raketteja, kulkea aistiradan läpi sekä hypätä merirosvojen matkaan. Tarpojille on luvassa ainakin raketteja ja geokätköilyä. Samoajat pääsevät suunnistamaan kauppakeskus Puuvillan ympäristössä ja pelastautumaan lento-onnettomuudesta. Meriohjelmassa heillä on jopa kolme vaihtoehtoa, joista valita! Vaeltajien ohjelmassa on esimerkiksi mahdollisuus kokeilla lentokonesimulaattoria. Aikuiset saavat osallistua mihin tahansa ohjelmaan, ja heille on myös omaa ohjelmaa.

 

Löydä uusia ja vanhoja kavereita

Oletteko sinä ja paras kaverisi erottamattomia, mutta hän ei ole partiossa? Voit silti ottaa hänet mukaan Framille! Framil-tapahtumaan saavat osallistua ihan kaikki, partio- tai muuhunkaan taustaan katsomatta. Viikonlopusta tulee taatusti hauska vanhojen ja uusien kavereiden kanssa. Nähdään Framil!

 

Ilmoittautuminen on jo käynnissä osoitteessa kuksaan.fi/18925 ja se päättyy 28.3.2018.

Framil 2018 ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 28.3. saakka. Sen jälkeen tapahtumamaksua ei enää palauteta, mutta estynyt voi etsiä tilalleen toisen osallistujan.

 

Ajankohtaisimman tiedon saat aina osoitteesta www.framil2018.fi.

Seuraa Framil-kuulumisia somessa: @framil2018 ja #framil.