Joutjärven Tapulitytöt paketoivat Suomalaisessa Kirjakaupassa

Joutjärven Tapulitytöt toteuttavat varainkeruuta vielä vuoden loppuun, ja paketoivat joulukuun Suomalaisessa Kirjakaupassa yhdessä Hollolan Hirvenhiihtäjien ja Kärkölän Kärppien kanssa. Tarvitsemmekin nyt jokaisen panosta, jotta saamme kaikki tarvittavat vuorot täytettyä.

Yksi vuoro kestää kaksi tuntia, mutta pidempäänkin saa tietysti olla jos jaksaa ja haluaa. Ohjeistuksena on, että tarpojaikäisistä ylöspäin on mahdollista paketoida yksin tai parin kanssa, mutta sudenpennuilla ja seikkailijoilla olisi hyvä olla joku vanhempi henkilö mukana, esimerkiksi oma vanhempi, johtaja tai vaikka mummi.

Suurin osa paketoitavista tuotteista tulee olemaan kirjoja. Jos kuitenkin epäilet, että paketointitaidot eivät ole ihan huipussaan, Suomalaisessa on käytettävissä myös lahjapusseja, jonne kirja on helppo vain sujauttaa.  Partiohuivi olisi hyvä olla kaulassa, mutta sellaisen saa lainaan myös paikan päältä, jos omaa ei ole.

Paketointivuorot ovat kaikille näkyvillä TÄÄLLÄ, ja paketointilistasta voi jokainen seurata, milloin paketoijia tarvitsisi. JTT:n vuorot ovat keltaisella pohjalla. Oma vuoro on mahdollista varata Helmiltä, puh. 044-0505479. Helmiin voi olla yhteydessä myös muissa paketointiin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä :-)

Lähdetään paketoimaan hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella!! Suomalaisen asiakkaat ovat varmasti iloisia ja ystävällisiä ja arvostavat paketointipalveluamme.