Viikko Roihuun!

Terve sinä Suomen suurimmalle Finnjamboreelle lähtevä. Roihu2016 on ihan nurkan takana! Tietoa on tullut paljon sekä postissa että lippukunnan vanhempainillassa.

JTT majoittuu Roihulla yhdessä Sinisissien, Hollolan Hirvenhiihtäjien, Kymen vartioitten ja Myllykylän harjuvuokkojen kanssa. Alaleiri on Unity, kylä Aalto ja leirilippukunta Liekkimeri.

Tässä vielä viime hetken vinkit lähtijöille:

Lähtö Roihulle on 20.7. Joutjärven kirkolta, paikalla on oltava klo 8.55.
Paluu 28.7. noin klo 16.00 Joutjärven kirkolle

RoihuApp on mahdollista ladata puhelimeen, ja sieltä löytyy mm. leiriläisen ohjeet, leirialueen kartta ja jokaisen ikäkauden aktiviteetit. Verkkoyhteydet voivat toimia välillä heikosti, sillä käyttäjiä riittää. Puhelin ei ole välttämätön, ja leiriläisen saa kiinni leirin aikana esimerkiksi leirilippukunnan johtajiston puhelimista. Myös tavallista etanapostia Roihulle saa lähettää! Osoite on:

Leiriläisen nimi
Liekkimeri 344, Unity
ROIHU
Rahtijärventien 162
16970 EVO

Pakata kannattaa huolella ja vedenpitävästi. Kaikille on tullut postissa pakkausohjeet, ja ne löytyvät myös Roihun nettisivuilta. Ethän unohda esimerkiksi hyttysmyrkkyä, savetteja tai rannekelloa! Kaikki tavarat kannattaa merkitä sekä omalla, että leirilippukunnan nimellä ja numerolla (Liekkimeri 344), jotta mahdolliset hukkuneet yksilöt löytäisivät mahdollisimman hyvin takaisin omistajalleen.

Koska meitä on lähdössä kaiken kaikkiaan yli 16 000 on syytä varata mukaan myös rutkasti kärsivällisyyttä ja positiivista asennetta!

Leiritunnelmiin voi jo etukäteen virittäytyä kuuntelemalla Roihun leirilaulua ja opettelemalla alaleirin oman huudon:

Kesä, Roihu, sä ja mä
tässä ollaan yhdessä!
Du o’ ja’, that’s you and me
alla ropar ”Unity”!!!

Nähdään Roihulla!