Suurjuhla ja kesäleiri 2014

Suurjuhla 2014 kokoaa Kouvolaan jopa 10 000 partiolaista juhlimaan yhdessä. Suomen Partiolaisten Suurjuhla järjestetään ensimmäistä kertaa kauniissa Kymenlaaksossa. Jokainen ikäkausi pääsee juhlimaan ja bailaamaan! Lauantain ikäkausiohjelmapisteet levittäytyvät Kouvolan keskustaan ja lähialueille. Suuret yhteiset juhlallisuudet pidetään pesäpallostadionilla, ja kävelykadulle nousee kaikille avoin partiokylä. Sunnuntaina juhlallisuudet päättää massiivinen partioparaati, joka kulkee Kouvolan keskustan halki liikenteen pysäyttäen. Majoitumme Kouvolan alueen kouluilla. Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Kymenlaakson Partiopiiri ry.

Avaa tästä Suurjuhlan leirikirje

 

Kerättyään mahtavia kokemuksia Kouvolan Suurjuhlassa Tapulitytöt suuntavat leireilemään luonnonkauniiseen Porvooseen meren rannalle Partiopoukamaan. Tästä tulee mahtijuttu! Oothan säkin mukana?

Mahtis kesäleirin retkikirje