Joutjärven Tapulitytöt ry Loistolippukunnaksi

Joutjärven Tapulitytöt ry:lle on tärkeää, että partiotoimintamme on laadukasta. Haluamme tarjota jäsenillemme innostavaa ja kannustavaa partiotoimintaa. Olemme hakemassa lippukunnallemme Loistolippukunnan nimikettä. Loistolippukunnan saavuttamiseksi lippukunnassa järjestetään arviointitilaisuus, johon kutsumme lippukuntamme yli 15-vuotiaat jäsenet ja kaikkien lippukuntalaistemme vanhemmat. Arviointitilaisuus järjestetään Ahtialan seurakuntakeskuksella sunnuntaina 17.11 klo 15.00-18.00 Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan arviointitilaisuuteen.


Arvioinnissa lähtökohtana on lippukunnan toiminnan arviointi suhteessa yhteisesti sovittuihin kasvatustavoitteisiin, partion arvopohjaan, partio-ohjelmaan ja partiomenetelmään, sekä toiminnan riittävä tasalaatuisuus. Loiston avulla arvioidaan koko lippukunnan ja sen toimintaryhmien toiminnan laatua lippukunnan, toimintaryhmien ja yksittäisen partiolaisen näkökulmista. Loiston avulla kehitämme lippukuntamme toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Ennen arviointitilaisuutta toivomme kaikkien jäsentemme täyttävän lyhyen sähköisen kyselyn koskien lippukunnan, toimintaryhmien ja johtajien toimintaa. Toivomme, että käytätte hetken aikaa ja vastaatte kysymyksiin näkemystenne mukaisesti. Tarkoitus, on että lapset ja vanhemmat vastaavat kyselyyn yhdessä. Kyselyn avulla arviointiryhmä pystyy tekemään osan arvioinnista jo etukäteen. Linkki kyselyyn on http://www.webropolsurveys.com/S/0C7A84A3133D9FDF.par
Loiston saavutettuamme saamme käyttää Loistolippukunta nimikettä ja sen ulkoisia tunnuksia, kuten merkkiä partiopaidassamme.
Haluamme olla edelläkävijöitä ja saavuttaa tunnustuksen lippukuntamme laadukkaasta partiotoiminnasta.

Lisätietoja Loistosta ja arvioinnista antaa lippukunnanjohtaja Marika Mäkinen, marika(a)netti.fi, puh. 050-3453584

Joutjärven Tapulitytöt ry:n hallituksen puolesta Marika Mäkinen
Lippukunnanjohtaja